Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου: Θα κλείσει ο Κούλες αν δούμε ότι ο κόσμος δεν πειθαρχεί - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.3.20

Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου: Θα κλείσει ο Κούλες αν δούμε ότι ο κόσμος δεν πειθαρχεί

Μέχρι στιγμής (μεσημέρι Τρίτης) δεν επιβλήθηκε από το Λιμενικό κανένα πρόστιμο σε Ηρακλειώτη για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού, δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και στη Ρένα Σημειαντωνάκη ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου, Αντιπλοίαρχος ΛΣ, Ευθύμιος Δουβής.

ΟΙ πολίτες δείχνουν να συμμορφώνονται και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί, είπε ο κ. Δουβής, προσθέτοντας το πόσο σημαντικό είναι ο καθένας μας να αντιληφθεί ότι η ατομική ευθύνη είναι δημόσια ευθύνη.

"Δεν πρέπει να κάνουμε κατάχρηση των διατάξεων που προβλέπονται για να δικαιολογείται η παρουσία μας στον Κούλε. Όλοι θέλουν να βγουν έξω, όλοι θέλουν να δουν τη θάλασσα, είναι ανθρώπινο, ωστόσο πρέπει να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι για να εμποδίσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού", τόνισε ο κ. Δουβής, ξεκαθαρίζοντας ότι αν διαπιστωθεί ότι δεν τηρούνται οι κανόνες, δεν θα διστάσει να δώσει εντολή να κλείσει η λεωφόρος By Pass.

Ο κ. Δουβής ξεκαθάρισε ότι απαγορεύονται, τόσο το ψαροντούφεκο όσο και το ψάρεμα με καλάμι πέριξ του λιμενοβραχίονα.

Παράλληλα, έδωσε διευκρινίσεις για τα περί "απαγόρευσης κυκλοφορίας στον λιμενοβραχίονα μετά τη δύση του ηλίου" ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό προβλέπεται εδώ και χρόνια, ασχέτως κορωνοϊού, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος ατυχήματος για τους περιπατητές, λόγω ελλιπούς φωτισμού.

https://www.ekriti.gr/