ΣΥΜΕΛΣ: Συνεργασία με την diamantino.gr για τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη Λ.Σ. καθώς και τους υπαλλήλους του ΥΝΑΝΠ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.3.20

ΣΥΜΕΛΣ: Συνεργασία με την diamantino.gr για τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη Λ.Σ. καθώς και τους υπαλλήλους του ΥΝΑΝΠ




Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει μια ακόμα συνεργασία, αυτή την φορά  με τον Όμιλο Diamandino (diamandino.gr) ο  οποίος  δραστηριοποιείται στο εμπόριο μέσω INTERNET, διατηρώντας και φυσικό κατάστημα,   σε όλη την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. 

Η συνεργασία μας την Diamandino πραγματοποιήθηκε, μετά από δική τους πρωτοβουλία, καθώς επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους τους συναδέλφους για την προσφορά τους  στη διαφύλαξη της ασφάλειας της Ελλάδας, αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια που  καταβάλουν  καθημερινά σε ξηρά και θάλασσα.

Προσφέρει για αυτό τον λόγο,
  ΜΟΝΙΜΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΟΛΑ τα  προϊόντα 
και έως 30% σε επιλεγμένους κωδικούς.

Τα έξοδα αποστολής για αγορές με κάρτα είναι εντελώς δωρεάν, για όλα  τα προϊόντα και για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Λόγω της νέας κυβερνητικής απόφασης να είναι κλειστά τα εμπορικά καταστήματα, το φυσικό κατάστημα θα παραμείνει κλειστό. 

Οι παραγγελίες μέσω της σελίδας www.diamandino.gr και οι αποστολές θα γίνονται κανονικά καθημερινά.

Για να έχετε την μόνιμη  έκπτωση ως στελέχη του Λ.Σ. εν ενεργεία - εν αποστρατεία αλλά και ως μόνιμοι πολιτικοί υπάλληλοι του ΥΝΑΝΠ πρέπει να κάνετε την παραγγελία δηλώνοντας  το υπηρεσιακό σας email. 

Βάζοντας στην παραγγελία διεύθυνση email με κατάληξη @hcg.gr ή @yna.gov.gr έχετε αυτόματα όλες τις εκπτώσεις. 

Για το εν αποστρατεία προσωπικό με λογαριασμό  (gmail, yahoo, Hotmail και άλλα) που επιθυμεί να κάνει χρήση της προσφοράς δεν έχει παρά να στείλει EMAIL  στο paroxes.ls@gmail.com  με τα στοιχεία του και ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. θα σας δώσει πρόσβαση σε όλες τις εκπτώσεις. 


Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .




ΠΗΓΗ : www.symels.gr