Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Στο Σύνταγμα, αλλά μόνο η στρατιωτική - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.2.21

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Στο Σύνταγμα, αλλά μόνο η στρατιωτική


 Στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ακόμη κι αν κάποιοι εκ της επιτροπής των επιδημιολόγων έχουν διαφορετική γνώμη.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η στήλη «Βηματοδότης» στην ηλεκτρονική σελίδα «tovima.gr», επικαλούμενη «πολύ έγκυρη πηγή».

Κατά το ίδιο δημοσίευμα η παρέλαση θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση και θα υπάρχει μικρή συμμετοχή επισήμων, κάτι που ενδεχομένως -αν όχι πιθανότατα- σημαίνει πως δεν θα επιτραπεί στο ευρύ κοινό να παρακολουθήσει την παρέλαση.

Σ’ αυτό συνηγορεί και η άλλη πληροφορία του «Βηματοδότη», ότι δηλαδή δεν θα πραγματοποιηθούν οι μαθητικές παρελάσεις.

Υπενθυμίζεται πως η ίδια στήλη είχε μεταφέρει αρχικά την πληροφορία περί ενδεχομένου πραγματοποίησης της στρατιωτικής παρέλασης στο Τατόι.

Συγκεκριμένα ο «Βηματοδότης» αναφέρει:

«Μαθαίνω από πολύ έγκυρη πηγή ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη στρατιωτική παρέλαση την 25η Μαρτίου. Και μάλιστα στο Σύνταγμα. Πιστεύει ότι έως τότε θα υπάρξει μείωση των κρουσμάτων και ότι το Σύστημα Υγείας δεν θα πιέζεται πολύ. Αν και όπως μαθαίνω, θα υπάρξουν ορισμένοι από τους ειδικούς που δεν θα συμφωνήσουν. Αλλά έως τότε ίσως αλλάξουν πολλά πράγματα.

Άλλωστε θα τιμηθούν και τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση και έχουν προσκληθεί σημαντικές προσωπικότητες που οι χώρες διαδραμάτισαν ρόλο το 1821, όπως ο Πρίγκιπας Κάρολος και ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν.

Η παρέλαση θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση και θα υπάρχει μικρή συμμετοχή επισήμων. Μου λένε ωστόσο πως μαθητικές παρελάσεις δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Μετά τη στρατιωτική παρέλαση, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής. Την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή στις 24 Μαρτίου, θα εγκαινιάσει την Εθνική Πινακοθήκη».

Πηγή: tovima.gr