Στα Διαπόντια νησιά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (ΦΩΤΟ - VIDEO) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.2.21

Στα Διαπόντια νησιά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (ΦΩΤΟ - VIDEO)


 Με αφορμή την επίσκεψη στα Διαπόντια Νησιά της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας  ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Αικατερίνης, την 22-02-2021, οφείλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους Συναδέλφους που συμμετείχαν στον σχεδιασμό και εκτέλεση του σχεδίου που εκπονήθηκε με σκοπό την ασφάλεια και μετακίνηση της Προέδρου και της συνοδείας της. 
Ειδικότερα συγχαρητήρια:

- Σε όλο το προσωπικό του Λ.Σ. Οθωνών, για την άψογη οργάνωση και παρουσία του.

- Στο πλήρωμα του Π.Λ.Σ. – 136 του Κ.Λ. Κέρκυρας, το οποίο εγγυήθηκε την ασφάλεια στην θάλασσα καθώς και την μετακίνηση μέρους την συνοδείας της Προέδρου.

- Στα στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κ.Λ. Κέρκυρας, τα οποία επιφορτίστηκαν την ασφάλεια της Προέδρου σε ξηρά και θάλασσα καθώς και την μετακίνηση της εν πλω με το Π.Λ.Σ.-1044.

- Στα στελέχη του Τομέα Ασφάλειας του Κ.Λ. Κέρκυρας, για την συμμετοχή τους στον σχεδιασμό και την άψογή εκτέλεση όλης της επιχείρησης.

- Καθώς και σε όλα τα στελέχη του Κ.Λ. Κέρκυρας που πήραν μέρος στην επιχείρηση και συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή.


Επίσης οφείλουμε να συγχαρούμε και το πλήρωμα του Π.Λ.Σ.-610 του Κ.Λ. Ηγουμενίτσας, το οποίο συμμετείχε στα μέτρα τάξης και ασφάλειας που ελήφθησαν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τελευταία φορά που Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επισκέφτηκε τα Διαπόντια νησιά, χρονολογείται πριν περίπου δέκα εννέα (19) χρόνια και συγκεκριμένα την 20-05-2002.

                                                   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!  

      

                                                            Για το Δ.Σ.

 
                   Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                              



  ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ Ευθύμιος                                                                ΚΟΝΤΖΙΑΛΗΣ Σπύρος