Θάνατος άνδρα στην Πάτμο - Θάνατος άνδρα στη Σαλαμίνα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ζάκυνθο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ναύπακτο - Σύλληψη αλλοδαπού στην Κέρκυρα - Διακομιδές ασθενών - Εντοπισμός νεκρών θαλάσσιων χελωνών - Εντοπισμός νεκρο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.5.21

Θάνατος άνδρα στην Πάτμο - Θάνατος άνδρα στη Σαλαμίνα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ζάκυνθο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ναύπακτο - Σύλληψη αλλοδαπού στην Κέρκυρα - Διακομιδές ασθενών - Εντοπισμός νεκρών θαλάσσιων χελωνών - Εντοπισμός νεκρο


 Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της ελεύθερης παραλίας “ΒΑΓΙΑ” ν. Πάτμου, 62χρονος αλλοδαπός. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάτμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάτμου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

*****


Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, για ύπαρξη άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή μικρής παραλίας Αγίου Παντελεήμονα Βασιλικών ν. Σαλαμίνας. Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή των οποίων ανασύρθηκε ο άνδρας, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αναστάσεως Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

*****


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Κ. Λομβάρδου ν. Ζακύνθου, όταν δύο δίκυκλα με οδηγούς έναν 64χρονο και έναν 31χρονο αλλοδαπό, συγκρούστηκαν. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 64χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου “ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ”, από όπου και εξήλθε. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, ενώ σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε πως ο ανωτέρω στερούνταν της προβλεπόμενης άδειας οδήγησης και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην περιοχή “ΑΛΣΥΛΛΙΟ” της παραλίας “ΓΡΙΜΠΟΒΟ” Ναυπάκτου, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 33χρονο αλλοδαπό, προσέκρουσε σε Ε.Ι.Χ. όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο άνευ επιβαινόντων, στη νότια πλευρά της οδού Καθόδου Δωριέρων. Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο τραυματισμός του 33χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”, για παροχή πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ναυπάκτου.

*****

Στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη εντός του λιμένα εσωτερικού Κέρκυρας, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν των νομίμων ταξιδιωτικών του εγγράφων, ενώ παράλληλα είχε απαγόρευση εισόδου ή διαμονής σε έδαφος SHENGEN. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:


-93χρονου, από τον λιμένα Ψαρών στον λιμένα “ΛΙΜΝΙΟ ΒΟΛΙΣΣΟ” ν. Χίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,


-55χρονου, από τον λιμένα ν. Νάξου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV” Ν.Ν. 64.,


-δύο (02) 84χρονων, από τον λιμένα ν. Μήλου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV” Ν.Ν. 64. και


-63χρονου, από το λιμένα Πίσω Αετού ν. Ιθάκης στο λιμένα Σάμης ν. Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΟΔΥΣΣΕΑΣ'' Ν. Ιθάκης 459.


*****


Μία θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε νεκρή, πρωινές ώρες σήμερα, από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών, στην παραλία “ΒΑΡΚΟ” Ν. Λακωνίας. Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.


*****


Μία θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε νεκρή, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών, στην παραλία “ΣΧΙΖΑ” ν. Ελαφονήσου Ν. Λακωνίας. Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.


*****


Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το Λιμενικό Σταθμό Μούδρου, στην παραλία “ΑΛΟΓΟΜΑΝΔΡΑ” Μούδρου ν. Λήμνου. Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή.