Τροχαίο ατύχημα και σύλληψη του οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος στη Ζάκυνθο – Σύλληψη αλλοδαπού στη Μυτιλήνη - Διακομιδή ασθενούς - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.5.21

Τροχαίο ατύχημα και σύλληψη του οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος στη Ζάκυνθο – Σύλληψη αλλοδαπού στη Μυτιλήνη - Διακομιδή ασθενούς


 Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της λεωφόρου Κ. Λομβάρδου στη Ζάκυνθο, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 49χρονο προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα.


Από το τροχαίο δεν υπήρξε τραυματισμός και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ κατόπιν ελέγχου μέθης που του διενεργήθηκε με αλκοολόμετρο, διαπιστώθηκε η συγκέντρωση οινοπνεύματος σε χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα 1,61mg/l κατά την πρώτη μέτρηση και 1,34 mg/l κατά την δεύτερη.


Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου που διενεργεί την προανάκριση επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.


*****


Στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμένα Μυτιλήνης, πριν την επιβίβαση του ανωτέρω σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό δελτίο αιτούντος ασύλου αλλοδαπού και πλαστό μισθωτήριο από Α.Α.Δ.Ε. .


Από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, καθώς και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.


*****


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 42χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.