ΕΑΑΛΣ: Χωρίς απαρτία η σημερινή Γενική Συνέλευση. Το Σάββατο 28.1.2023 η επαναληπτική - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.1.23

ΕΑΑΛΣ: Χωρίς απαρτία η σημερινή Γενική Συνέλευση. Το Σάββατο 28.1.2023 η επαναληπτική


 Αναδημοσιεύουμε ενημέρωση της Ε.Α.Α.Λ.Σ. που αναρτήθηκε πριν λίγο στην ιστοσελίδα της:

“Γνωστοποιείται ότι σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 και από ώρα 10:00 – 11:30 συγκλήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Α.Α.Λ.Σ. με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

– Διοικητικός Απολογισμός

– Οικονομικός Απολογισμός–Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής- Προϋπολογισμός

– Τροποποίηση Καταστατικού (συμμόρφωση με διατάξεις ν. 4808/2021)

– Λοιπά θέματα – προτάσεις μελών

Κατά την ως άνω συνεδρίαση δεν σημειώθηκε η απαρτία ¾ των μελών, που προβλέπεται από το άρθρο 11 παρ. 3 του Καταστατικού ΕΑΑΛΣ.

Κατά συνέπεια και σύμφωνα με τις ίδιες διατάξεις του Καταστατικού, ενημερώνουμε τα μέλη ότι η επαναληπτική Γενική Συνέλευση με τα ίδια θέματα θα πραγματοποιηθεί χωρίς νέα πρόσκληση και την ίδια ώρα το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα 577 του 5ου ορόφου του κτιρίου ΥΝΑΝΠ/Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ στη Δραπετσώνα (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2 Επιβατικού Λιμένα Πειραιά).

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 3 του Καταστατικού ΕΑΑΛΣ, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα θεωρείται σε απαρτία με οσαδήποτε παρόντα μέλη.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι αμέσως μετά το πέρας της επαναληπτικής Γ.Σ., στον παρακείμενο αίθριο χώρο του 5ου ορόφου του κτιρίου ΥΝΑΝΠ/Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, θα γίνει απονομή βραβείων, θα ακολουθήσει η τελετή κοπής της Βασιλόπιττας της Ε.Α.Α.Λ.Σ. και, τέλος, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση._”