Κακοκαιρία: Ξεπέρασαν τις 400 οι κλήσεις στην πυροσβεστική – 210 μόνο στην Αττική - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.1.23

Κακοκαιρία: Ξεπέρασαν τις 400 οι κλήσεις στην πυροσβεστική – 210 μόνο στην Αττική


 Περισσότερες από 400 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες, κοπές δέντρων και απομακρύνσεις ατόμων σε ασφαλές σημεία δέχτηκε η πυροσβεστική υπηρεσία από την Τετάρτη (25/1) έως και σήμερα το πρωί σε όλη τη χώρα.


Στην Αττική η πυροσβεστική δέχτηκε 210 κλήσεις, ενώ ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε 127 περιπτώσεις, κυρίως για αντλήσεις υδάτων, απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες και μεταφορές ατόμων, κυρίως οδηγών, προς ασφαλή σημεία.



Στην Κεντρικής Μακεδονίας, 25 κλήσεις, ενώ ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε 23 περιπτώσεις, κυρίως για αντλήσεις υδάτων. Στην Δυτική Ελλάδα, 50 κλήσεις, ενώ ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε 29 περιπτώσεις, κυρίως για αντλήσεις υδάτων. Στην Ζάκυνθο 100 κλήσεις, ενώ ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε 52 περιπτώσεις, κυρίως για αντλήσεις υδάτων, στη Θεσσαλία η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε 15 κλήσεις, ενώ ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε 8 περιπτώσεις, για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων και στην Πελοπόννησο 22 κλήσεις, ενώ ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε 14 περιπτώσεις, κυρίως για αντλήσεις υδάτων.

Πηγή