Ο λιμενάρχης Κύμης Βαγγέλης Λάμπρου για την περιπέτεια των Ισπανών τουριστών στις Πετριές - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.9.19

Ο λιμενάρχης Κύμης Βαγγέλης Λάμπρου για την περιπέτεια των Ισπανών τουριστών στις Πετριές

Για το περιστατικό στη Λιανη Άμμο μίλησε αποκλειστικά στο eviavima ο λιμεναρχης Κύμης Βαγγέλης Λάμπρου.
Ματίνα Ρέτσα-κ. Λιμενάρχα σήμερα υπήρξε ένα περιστατικό στην περιοχή της Λιανής Άμμου στις Πετριές με ισπανούς τουρίστες. Τι ακριβώς συνέβει καθώς ενημερώθηκε και το λιμεναρχείο Κύμης.
Βαγγέλης Λάμπρου-Για το περιστατικό στη Λιανη Άμμο Ενημερώθηκε το Λ/Χ Κύμης και εγώ μίλησε αποκλειστικά στο eviavima ο λιμεναρχης Κύμης Βαγγέλης Λάμπρου. προσωπικά από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου ότι ζευγάρι τουριστών που έμενε σε κατάλυμμα στην Ερέτρια και είχαν διανύσει περίπου 40-42 Χιλ. από τον τόπο διαμονής τους για εκδρομή και λήψη θαλάσσιου λουτρού βρίσκονται σε άγνωστη για αυτούς παραλία και η γυναίκα εχρηζε άμεσης νοσηλείας λόγω χτυπήματος από πτώση της σε βραχώδη ακτή και ότι η περιοχή βρίσκεται ανάμεσα σε Πετριές και Κάβου Κύμης σύμφωνα με το σήμα κεραίας κινητής τηλεφωνίας.Δεν μιλούν καθόλου Αγγλικά η Ελληνικά παρά μόνον ισπανικά.Μας δόθηκε ο αριθμός του τηλεφώνου τους.Σε επικοινωνία μαζί τους μας έδωσαν το στίγμα περίπου που βρίσκονται.
Εντοπισα Ισπανίδα σύζυγό κάποιου από τον Οξύλιθος ονόματι Εστερ γνωστη της γλώσσας.Επικοινωνησαμε από το Λιμεναρχείο και μέσω κινητών τους μας έδωσαν το στίγμα.Ταυτοχρονα αναχώρησε υπηρεσιακό αυτοκίνητο κατ’ εντολών μου και κινητοποιήθηκαν κάτοικοι Πετριων και η Πρόεδρος τοπικού διαμερίσματος και ο ιδιοκτήτης ταβέρνας κος Αλέκος να μεταβούν στην περιοχή.Με την άφιξη των ανδρών του Λιμεναρχείου και με την βοήθεια τους εντοπίστηκε το ζεύγος των Ισπανών υπηκόων εκ των οποίων η σύζυγος από πτώση της έφερε θηλαστικά τραύματα και πρήξιμο στο αριστερό γόνατο της.Μετα κατέφθασε η Π.Υ. με καρέκλα μεταφέρθηκε επί της οδού και παρεληφθηκε από το ΕΚΑΒ.Θελω να ευχαριστήσω τα στελέχη μου,την μεταφράστρια τους τοπικούς φορείς Πετριων και εμπλεκόμενες Υπηρεσίες διότι οι ενέργειες μας ως άμεσες πιστεύω ότι είναι ένας καλός αγγελιαφόρος και διαφήμισης της χώρας μας στο εξωτερικό.Να σημειώσω ότι το ζεύγος των Ισπανών έκανε έκκληση βοήθειας μέσω του 112.

http://www.eviavima.com.gr  Ματίνα Ρέτσα