Επίσκεψη του Πρέσβη της Δημοκρατίας της Τουρκίας στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.9.19

Επίσκεψη του Πρέσβη της Δημοκρατίας της Τουρκίας στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Ο Τούρκος Πρέσβης κ. Burak Özügergin πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου και συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη.
Ο εν λόγω Αξιωματούχος συνοδευόταν από στελέχη της Τουρκικής Πρεσβείας, ενώ από ελληνικής πλευράς στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο Α’ Υπαρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Καραγεώργος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων καθώς και ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 
Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Τουρκικής Πρεσβείας, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το προσφυγικό ζήτημα στο πλαίσιο επικείμενης επίσκεψης του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στην Τουρκία, ως επίσημος προσκεκλημένος του Αρχηγού της Τουρκικής Ακτοφυλακής.