Τούρκοι λιμενικοί έβγαλαν όπλα και παρενόχλησαν Έλληνες ψαράδες - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.1.20

Τούρκοι λιμενικοί έβγαλαν όπλα και παρενόχλησαν Έλληνες ψαράδες

Το λιμενικό των Τούρκων δεν σταματάει να προκαλεί με τις κινήσεις του! Νέο περιστατικό με Έλληνες ψαράδες ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το περιστατικό συνέβη ανοιχτά της Καλύμνου, και να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ώρες οι Τούρκοι έκαναν παραβιάσεις από αέρος.

Όλα έγιναν χθες (14.01.2020) στο πλαίσιο της λεγόμενης… «μάχης της τσιπούρας», με τους Τούρκους λιμενικούς να φτάνουν μια ανάσα από το αλιευτικό στο οποίο βρίσκονται οι Έλληνες ψαράδες και να βγάζουν ακόμη και όπλο, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 που έφερε στο φως το video μέσα από την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Οι Έλληνες ψαράδες ακούγονται στο video να… «στολίζουν» με «γαλλικά» τους Τούρκους λιμενικούς και να τους φωνάζουν «φύγε ρε! Φύγε μακριά. Δεν είναι εδώ Τουρκία, είναι Ελλάδα».

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ένα τέτοιοι περιστατικό σε ελληνικά χωρικά ύδατα. Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, άλλωστε, είχε γίνει… viral η επική αντίδραση Έλληνα ψαρά όταν τουρκικό σκάφος πλησίασε το πλοιάριο όπου βρισκόταν μαζί με άλλους.

Τότε, το σκάφος του τουρκικού λιμενικού είχε καταγραφεί από τους Έλληνας ψαράδες να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς και με τη σειρήνα του συνεχώς αναμμένη να περνά μια ανάσα από το σκάφος τους.

«Πάρε φόρα! Ευθεία! Ευθεία!» ακουγόταν η φωνή ενός ψαρά, που… «στολίσε» τους Τούρκους με… “γαλλικά”. «Το πολύ πολύ να μας κλάσετε τα αρχ@@@@», «α ρε που@@@@ς γιοι, γαμ@@@@ς» είναι μερικά απ’ όσα τους… είχε πει.

Δείτε το