ΠΕΑΛΣ:Συγχαίρουμε τον κ. ΥΝΑΝΠ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ι. για τις πρωτοβουλίες και την ευαισθησία που επέδειξε και το νέο Αρχηγό ΛΣ για την παροχή σχετικών οδηγιών του προς την αρμόδια διεύθυνση ... - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.1.20

ΠΕΑΛΣ:Συγχαίρουμε τον κ. ΥΝΑΝΠ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ι. για τις πρωτοβουλίες και την ευαισθησία που επέδειξε και το νέο Αρχηγό ΛΣ για την παροχή σχετικών οδηγιών του προς την αρμόδια διεύθυνση ...


"Ενημερώνουμε ότι σχεδόν μετά από σχεδόν δυο χρόνια , την Πέμπτη 23-1-2020 θα πραγματοποιηθεί ,δυστυχώς για άλλη μια φορά σε συνδυασμό με τις σχετικές διατάξεις του ΠΔ 33/09 και του ν. 4504/17 , συμβούλιο έκτακτων μεταθέσεων προσωπικού ΛΣ .

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΕΑΛΣ επανειλημμένα είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την αδικαιολόγητη μη εξέταση σοβαρών αιτημάτων συναδέλφων όλων των βαθμίδων που αφορούν θέματα υγείας των ιδίων και των οικογενειών τους αλλά και για την επί πέντε χρόνια , κυρίως για μικροπολιτικούς και μικροσυνδικαλιστικούς λόγους , <<ομηρία>> των στελεχών ΛΣ , από ένα υπό κατάργηση πδ 33 , τις ανεφάρμοστες και μη αποδεκτές διατάξεις περί μεταθέσεων του ν. 4504/17 και από τη μη έκδοση του προαπαιτούμενου από το ν. 4504/17 σχετικού πδ .

Κατόπιν των ανωτέρω συγχαίρουμε τον  κ. ΥΝΑΝΠ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ι. για τις πρωτοβουλίες και την ευαισθησία που επέδειξε για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που εκκρεμούσε επι σχεδόν δυο χρόνια και εκφράζουμε την ικανοποίηση μας στο νέο Αρχηγό ΛΣ για την παροχή σχετικών οδηγιών του προς την αρμόδια διεύθυνση με αποτέλεσμα τη σύντομη  ολοκλήρωση της απαιτούμενης προεργασίας , προαπαιτούμενο για την πραγματοποίηση του έκτακτου συμβουλίου .

Τέλος ευελπιστούμε κι ευχόμαστε σε όλα τα στελέχη την ικανοποίηση των σοβαρών αιτημάτων τους."


limenikanea.gr