Μεταφορικό Ισοδύναμο: Oι νησιώτες δικαιούχοι της συγκεκριμένης κάρτας θα πρέπει να προβούν στην ανανέωση -επικαιροποίησή της για το 2020 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.1.20

Μεταφορικό Ισοδύναμο: Oι νησιώτες δικαιούχοι της συγκεκριμένης κάρτας θα πρέπει να προβούν στην ανανέωση -επικαιροποίησή της για το 2020

Το 2019 ολοκληρώθηκε για το Μεταφορικό Ισοδύναμο, κάτι που σημαίνει ότι οι νησιώτες δικαιούχοι της συγκεκριμένης κάρτας θα πρέπει να προβούν στην ανανέωση -επικαιροποίησή της για το 2020, προκειμένου να εξασφαλίσουν εκ νέου τη χρηματοδότηση των μετακινήσεων.
Ωστόσο και σύμφωνα με πολλές καταγγελίες συμπατριωτών, όσoι έδωσαν κάρτα το τελευταίο διάστημα (και του 2019) δεν πήραν ούτε ένα ευρώ.
Οι λογαριασμοί παραμένουν χωρίς πίστωση.
Άρα χρήματα δεν μπαίνουν!

Οι φήμες ότι το μεταφορικό ισοδύναμο πάει για κατάργηση, δίνουν και παίρνουν, χωρίς καμιά πληροφόρηση από την Κυβέρνηση.
Πληροφορίες θέλουν το μεταφορικό ισοδύναμο να διατηρείται μόνο για τα φυσικά πρόσωπα και να καταργείται για καύσιμα, μεταφορές και εμπορεύματα.

Ένα είναι σίγουρο: Στον Προϋπολογισμό του 2020, δεν υπάρχει κανένα κονδύλι για μεταφορικό ισοδύναμο. Υπάρχουν στο κομμάτι του Υπ. Νησιωτικής Πολιτικής 130 εκατ. μόνο για τις άγονες γραμμές, σε σύνολο 140 εκατομ. ευρώ
Να σημειωθεί ότι μέσω του Μεταφορικού Ισοδύναμου χρηματοδοτούνται 20 συνολικά μετακινήσεις (πλοία και αεροπλάνα) ανά έτος
Τα βήμα που πρέπει να γίνουν από τον δικαιούχο για την επικαιροποίηση της κάρτας είναι τα εξής:
– Μπαίνουμε στην πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου
– Πατάμε είσοδος και αμέσως μετά πληκτρολογούμε τα στοιχεία του taxisnet.
– Μεταφερόμαστε στην κεντρική σελίδα του Μεταφορικού Ισοδύναμου, όπου μας ζητείται να κάνουμε επικαιροποίηση της κάρτας για το 2020.
– Πατάμε στο εικονίδιο που αναγράφει “Επικαιροποίηση της “Ωφελούμενης Μονάδας”
– Μετά την επικαιροποίηση, η κάρτα του Μεταφορικού Ισοδύναμου έχει ανανεωθεί και μετρά τις 20 διαδρομές-μετακινήσεις για το 2020, που αντιστοιχούν σε κάθε δικαιούχο.
 miloslife.gr