Χαλκιδική: Νεκρός 49χρονος λουόμενος στα Νέα Πλάγια - Πνιγμοί σε Αττική, Σαλαμίνα και Καμένα Βούρλα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.8.21

Χαλκιδική: Νεκρός 49χρονος λουόμενος στα Νέα Πλάγια - Πνιγμοί σε Αττική, Σαλαμίνα και Καμένα Βούρλα


 Τέσσερις πνιγμούς λουόμενων σε Χαλκιδική, Αττική, Σαλαμίνα και Καμένα Βούρλα ανακοίνωσε, το Σάββατο (21/08), το Λιμενικό Σώμα

Ακόμα ένας πνιγμός σημειώθηκε το Σάββατο (21/08) καθώς 49χρονος λουόμενος ανασύρθηκε νεκρός σε παραλία της Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 49χρονος, κατά τις απογευματινές ώρες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας των Νέων Πλαγίων του Δήμου Προποντίδος Χαλκιδικής.

Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επίσης, από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Άλλοι τρεις θάνατοι λουόμενων σε Αττική, Σαλαμίνα και Καμένα Βούρλα

Το Λιμενικό Σώμα, πέρα από την προαναφερθείσα περίπτωση, ανακοίνωσε και τον θάνατο άλλων τριών λουόμενων σε Αττική, Σαλαμίνα και Καμένα Βούρλα.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την προαναφερθείσα σχετική ανακοίνωση, χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (21/08), στην παραλία Λουτρόπυργου Νέας Περάμου Αττικής. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Επίσης, 87χρονος ανασύρθηκε νεκρός στην ελεύθερη παραλία Αγίου Σεραφείμ Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (21/08), και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Επιπλέον, στη θαλάσσια περιοχή της «4ης στάσης Αιαντείου» Σαλαμίνας εντοπίστηκε νεκρός ένας 85χρονος κατά τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου (21/08), ο οποίος διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Πηγή