Φθιώτιδα: Τρεις συλλήψεις νεαρών για ναρκωτικά στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.8.21

Φθιώτιδα: Τρεις συλλήψεις νεαρών για ναρκωτικά στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου


 Κατόπιν εντολής Εισαγγελέα Λαμίας, ο 28χρονος και η 20χρονη αφέθηκαν  ελεύθεροι ενώ ο 17χρονος κρατείται 

Τρεις συλλήψεις νεαρών ατόμων για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (20/8) στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου στο πλαίσιο ελέγχων και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών Γρ. Ασφαλείας Λ/Χ Στυλίδας/Β΄Λ/Τ Αγ. Κωνσταντίνου, σε συνεργασία με Κ.Λ.ΒΟΛΟΥ/ ΠΟΔΙΝ, Κ.Λ.ΒΟΛΟΥ /Κ.Ε.Α.


Συγκεκριμένα πριν την αναχώρηση πλοίου για τις Βόρειες Σποράδες τα συγκεκριμένα άτομα κατελήφθησαν να έχουν στην κατοχή τους 78,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.


Το ένα από αυτά τα άτομα είναι ανήλικο, 17 ετών που είχε πάνω του ποσότητα μεικτού βάρους 70 gr σε νάιλον συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης αναμεμιγμένα με καπνό μεικτού βάρους 1,7 gr.


Συνελήφθη επίσης ένας 28χρονος και μία 20χρονη που βρέθηκαν πάνω τους ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε νάιλον συσκευασία μεικτού βάρους 4,7 γραμμαρίων και 1,7 γραμμαρίων αντίστοιχα.


Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν από Λ/Χ Στυλίδας /Β΄Λ/Τ Αγ. Κωνσταντίνου διενεργήθηκαν προανακρίσεις και σχηματίστηκε δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Κατόπιν εντολής Εισαγγελέα Λαμίας, ο 28χρονος και η 20χρονη αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ο 17χρονος κρατείται και πρόκειται προσαχθεί ενώπιον του.




Πηγή: lamiareport.gr