Τα ευχαριστώ .... η άγνοια ...και οι ευθύνες για το νέο Βαθμολόγιο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ που έρχεται - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.8.21

Τα ευχαριστώ .... η άγνοια ...και οι ευθύνες για το νέο Βαθμολόγιο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ που έρχεται

 


armyvoice.gr: Βαθμολόγιο Λιμενικών: Ο υπουργός Ναυτιλίας να αναλάβει τις ευθύνες του – Συνδικαλιστές καταγγέλλουν ότι οδηγεί σε σοβαρές μειώσεις μισθών και συντάξεων


Σάλος για ακόμη μία φορά στο Υπουργείο Ναυτιλίας αυτή τη φορά για το βαθμολόγιο των Λιμενικών, αφού όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές το προσχέδιο της Ιεραρχίας των Λιμενικών θα προκαλέσει πλην των άλλων και σοβαρές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.


Η ΠΟΕΠΛΣ αναφέρει πως ο Υπουργός δηλώνει άγνοια (!) αφού όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση, το προσχέδιο της ιεραρχίας στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ συντάχθηκε εν κρυπτώ, δρομολογήθηκε εν αγνοία της πολιτικής ηγεσίας και προωθήθηκε παραμονές 15αύγουστου σχέδιο ΠΔ τροποποίησης του ΠΔ 81/2012 «Ιεραρχία, προαγωγές, αποστρατεία, ειδικές υποχρεώσεις και απαγορεύσεις προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.»


Η Π.Ο.Λ. καταδικάζει τις ενέργειες που γίνονται είς βάρος των Λιμενικών και θεωρεί αδιανόητο όλα τα ανωτέρω να λαμβάνουν χώρα με την έγκριση του ΥΝΑΝΠ κ. Πλακιωτάκη τον οποίο και καλεί να αναλάβει τις ευθύνες του αλλά και να προβεί στις απαραίτητες πρωτοβουλίες προκειμένου να αποτραπεί τουλάχιστον αυτή τη φορά και όσο είναι ακόμη νωρίς, αυτή η τραγική εξέλιξη.


Η ΠΕΑΛΣ κάνοντας μια αποτίμηση όλων των πεπραγμένων των τελευταίων καιρών δηλώνει στη πρόσφατη ανακοίνωσή της,την πλήρη ικανοποίηση της για τις μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες του ΥΝΑΝΠ Πλακιωτάκη Ιωάννη .


Κάνοντας τη δική μας τοποθέτηση το μόνο που είναι βέβαιο είναι πως για να προωθηθεί ένα νομοθέτημα που αφορά στα στελέχη επιβάλλεται από τη νομοθεσία η έγκριση από τον αρμόδιο Υπουργό και στη συγκεκριμένη περίπτωση τον κ. Πλακιωτάκη.


Βαθμολόγιο Λιμενικών: Ο υπουργός Ναυτιλίας να αναλάβει τις ευθύνες του (armyvoice.gr)

Πηγή