Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν μπακαλιάροι 24 κιλών – Τι διαπίστωσαν οι λιμενικοί - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.1.23

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν μπακαλιάροι 24 κιλών – Τι διαπίστωσαν οι λιμενικοί


 Οι μπακαλιάροι κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη με τους λιμενικούς να αναζητούν τον υπεύθυνο εταιρείας, μετά το πρόστιμο που έκοψαν…


Συνολικά 24 κιλά μπακαλιάροι κατασχέθηκαν από την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του λιμενικού.


Κατά τους ελέγχους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ιχθυοκιβώτια με μπακαλιάρους μικρού μήκους, διαστάσεων 12-14 εκατοστών, μεγέθους κάτω του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των 20 εκατοστών.


Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του το λιμενικό αναφέρει: «Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας, στην ιχθυόσκαλα Ν. Μηχανιώνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα  ιχθυοκιβώτια, συνολικού βάρους εικοσιτεσσάρων κιλών με ιχθύες του είδους ”MERLUCCIUS MERLUCCIUS” (ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ) μικρού μήκους, διαστάσεων 12-14εκ., μεγέθους κάτω του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των 20εκ.


Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης βεβαιώθηκε μία παράβαση κατά της εταιρείας, που είχε σκοπό την εμπορία-πώληση, ενώ τα κατασχεθέντα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

Πηγή