Λιμεναρχείο Σύρου: Αντικατάσταση τηλεφωνικού κέντρου με δωρεά του ιδρύματος Αντώνιος Ε. Κομνηνός - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.1.23

Λιμεναρχείο Σύρου: Αντικατάσταση τηλεφωνικού κέντρου με δωρεά του ιδρύματος Αντώνιος Ε. Κομνηνός


 Με ευγενική χορηγία του ιδρύματος ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ε.ΚΟΜΝΗΝΟΣ αντικαταστάθηκε το σύστημα τηλεπικοινωνιών (τηλεφωνικό κέντρο) του Λιμεναρχείου Σύρου, το οποίο είχε εγκατασταθεί προ δεκαετιών και έχρηζε αντικατάσταση από νέο σύγχρονης τεχνολογίας και δυνατοτήτων.

Το Λιμεναρχείο Σύρου εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση: 

  1. Ο Λιμενάρχης Σύρου, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ Ιωάννης, εκφράζει τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του για την έμπρακτη και ευγενική προσφορά του ιδρύματος «ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ε. ΚΟΜΝΗΝΟΣ», προς τη Λιμενική Αρχή Σύρου και κατ’ επέκταση στο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, προσφορά που συνίσταται στη δωρεά προμήθειας εξοπλισμού, εγκατάστασης και παραμετροποίησης ενός ολοκληρωμένου συστήματος τηλεπικοινωνιών (τηλεφωνικό κέντρο), απαραίτητου για την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών του Λιμεναρχείου Σύρου.
  2. Η ευγενική αυτή προσφορά – δωρεά, συμβάλλει τα μέγιστα στην ψηφιακή αναβάθμιση και απαραίτητο εκσυγχρονισμό του κρίσιμου τομέα των τηλεπικοινωνιακών δομών και εξοπλισμού της Λιμενικής Αρχής Σύρου, προσδίδοντας έτσι προστιθέμενη αξία στην επιχειρησιακή ικανότητα και αποτελεσματικότητα της Υπηρεσίας, καθώς και στο επίπεδο εξυπηρέτησης των συναλλασσομένων με αυτή, επ’ ωφελεία πάντοτε του κοινωνικού συνόλου.
  3. Η προαναφερθείσα πρότυπη πράξη του κ. Κομνηνού Αντωνίου μέσω του ιδρύματος «ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ε. ΚΟΜΝΗΝΟΣ», αποκτά επιπρόσθετη αξία και σπουδαιότητα, διότι εκφράστηκε αυθορμήτως και αυτοβούλως και συνδέεται άρρηκτα με την ευαισθησία που διακρίνει το ίδρυμα και προσωπικά τον ίδιο , σε θέματα προσφοράς στην Ελληνική Πολιτεία και δη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, ιδιαιτέρως δε προς τη Λιμενική Αρχή Σύρου και αδιαμφισβήτητα συμβάλει στην περαιτέρω θωράκιση και εύρυθμη λειτουργία της.-