Ηγουμενίτσα: Τιμητική διάκριση για την σκυλίτσα λιμενικό “ΛΕΣΥ” που αποστρατεύτηκε - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.1.23

Ηγουμενίτσα: Τιμητική διάκριση για την σκυλίτσα λιμενικό “ΛΕΣΥ” που αποστρατεύτηκε


 Τιμητικές διακρίσεις σε στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πολιτικό προσωπικό, για την προσφορά τους, απονεμήθηκαν εχθές κατά την κοπή της πίτας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων και ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής βράβευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αλλά και πολιτικούς υπαλλήλους του Υπουργείου οι οποίοι διακρίθηκαν τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, βραβεύτηκαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που διαχειρίστηκαν υποθέσεις εντοπισμού και κατάσχεσης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και παράνομων καπνικών προϊόντων, καθώς και περιστατικά διασώσεων πολιτών με άμεση παροχή πρώτων βοηθειών.

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε για την 12ετή ενεργό Υπηρεσία του ευδοκίμως τερματίσαντα αστυνομικού σκύλου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής «ΛΕΣΥ Κ9019» του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας κατά την οποία προέβη στον εντοπισμό και εξιχνίαση μεγάλου αριθμού υποθέσεων ναρκωτικών ουσιών, όπλων – πυρομαχικών και παράνομων καπνικών προϊόντων στον λιμένα Ηγουμενίτσας.

Την διάκριση παρέλαβε ο χειριστής, συνοδός της, ανθυπασπιστής ΛΣ, Χαράλαμπος Τσάκαλος.