Επίσκεψη Π.Ο.Λ. σε κ.ΥΝΑΝΠ κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και κ.ΥΦΥΝΑΝΠ κ.Παππά Ιωάννη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.6.23

Επίσκεψη Π.Ο.Λ. σε κ.ΥΝΑΝΠ κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και κ.ΥΦΥΝΑΝΠ κ.Παππά Ιωάννη


 Πραγματοποιήθηκε την 28-06-23 επίσκεψη της Ομοσπονδίας μας στα γραφεία του ΥΝΑΝΠ κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του ΥΦΥΝΑΝΠ κ.Παππά Ιωάννη.

 

Εκπροσωπώντας την Π.Ο.Λ ο Πρόεδρος Κυράνης Κωνσταντίνος, οι Αντιπρόεδροι Ξυνέλης Παναγιώτης και Βώβος Μιχάλης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομοσπονδίας Αθουσάκης Εμμανουήλ επισκέφτηκαν στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τον  Υπουργό και τον Υφυπουργό του ΥΝΑΝΠ προκειμένου να υπάρξει μια πρώτη γνωριμία με το Προεδρείο μας και να τους συγχαρούμε για την ανάληψη των καθηκόντων τους .

 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα σοβαρά θέματα που χρήζουν επίλυσης για τα οποία ο κ.Βαρβιτσιώτης και ο κ.Παππας ζήτησαν την συνδρομή της Π.Ο.Λ γνωρίζοντας πως η Ομοσπονδία μας έχει τοποθετηθεί με σοβαρότητα και ουσία για όλα όσα έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια.

 

O Υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μας διαβεβαίωσε πως για εκείνον προέχει η προστασία των θαλασσίων συνόρων από κάθε λογής απειλή, παράλληλα με τη διασφάλιση ότι δε θα βρεθεί ούτε ένας να σηκώσει αρνητικά το δάχτυλο προς τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος και ρίχνοντας την οποιαδήποτε μομφή.

 

Από πλευράς μας τονίσαμε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε διεκδικητικοί, προασπίζοντας τους συναδέλφους και επενδύοντας για το σκοπό αυτό στην συνεργασία μας με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.


Πηγή