Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στο λιμάνι του Πειραιά: Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε η ταξιδιωτική εμπειρία να είναι με ασφάλεια - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.6.23

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στο λιμάνι του Πειραιά: Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε η ταξιδιωτική εμπειρία να είναι με ασφάλεια


 «Για εμάς στόχος είναι να εξυπηρετηθούν οι άνθρωποι και να απολαύσουν τις διακοπές τους»

Το λιμάνι του Πειραιά επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης (29/6) ο νέος υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε η ταξιδιωτική εμπειρία να είναι με ασφάλεια» επεσήμανε σε δηλώσεις του.


Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σηματοδοτώντας την έναρξη της υπηρεσίας του στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπογράμμισε: «Σήμερα ήρθα να δω ποια κατάσταση επικρατεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Ενάμισι εκατομμύριο άνθρωποι διακινήθηκαν πέρυσι από το λιμάνι του Πειραιά και φαίνεται ότι και φέτος ένα αντίστοιχο νούμερο θα διακινηθεί και πάλι».


«Για εμάς στόχος είναι να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι με ασφάλεια, με σιγουριά και να απολαύσουν τις διακοπές τους, αλλά και να κάνουν την δουλειά τους με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα» υπογράμμισε σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν από την εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού σώματος για την δουλειά που κάνουν. Θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε η ταξιδιωτική εμπειρία να είναι με ασφάλεια και σιγουριά» σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.


O υπουργός ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας τον Πειραιά, ενόψει της εξόδου για την καλοκαιρινή περίοδο και επιθεώρησε και την πρωϊνή αναχώρηση των πλοίων ενώ συνοδευόταν από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Γιώργο Αλεξανδράκη και στελέχη του Λιμενικού.