Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού στην Πάχη Μεγάρων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.8.23

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού στην Πάχη Μεγάρων


 Τις εγκαταστάσεις συντήρησης του 2ου Συγκροτήματος Ενδιάμεσης Συντήρησης Αεροπορικού Υλικού (2ο ΣΕΣΑΥ) και του του 4ου Τάγματος Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού (4ο ΤΕΑΣ), στο 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού (2ο ΣΥΑΣ), στο στρατόπεδο «ΛΓΟΣ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ», στην Πάχη Μεγάρων επισκέφθηκε χθες ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος ενημερώθηκε για το πτητικό έργο, την εκπαίδευση του ιπτάμενου και τεχνικού προσωπικού, καθώς και για την συντήρηση και επιχειρησιακή ετοιμότητα των ιπτάμενων μέσων.


Συνομιλώντας με τους μηχανικούς και το προσωπικό υποστήριξης εδάφους, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την υπεράνθρωπη προσπάθεια τους προκειμένου τα ιπτάμενα μέσα να τηρούνται στην μέγιστη επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στην εκτέλεση αποστολών αεροπυρόσβεσης (CH-47D (CHINOOK).


Εκεί συνάντησε και το πλήρωμα ελικοπτέρου που μόλις είχε προσγειωθεί μετά την συμμετοχή του στον Έβρο, το οποίο συνεχάρη και ευχαρίστησε για την καταλυτική συνδρομή του στην κατάσβεση των πυρκαγιών.


GEETHA
GEETHA2
Περαιτέρω ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ εξέφρασε τα συγχαρητήρια του προς τους χειριστές των ιπτάμενων μέσων και το προσωπικό της Μονάδας Αεροπορικών Ειδικών Επιχειρήσεων (ΜΑΕΕ) της ΔΕΠ του ΓΕΕΘΑ που συνδράμει στις αποστολές κατάσβεσης για την εξαιρετική απόδοση στο έργο της αντιμετώπισης των πυρκαγιών.

Κλείσιμο
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισήμανε την σπουδαιότητα της απαρέγκλιτης τήρησης των μέτρων ασφαλείας και ότι ο αγώνας που δίνουν αδιάκοπα τις τελευταίες ημέρες στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ο διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης.

Φωτογραφίες: Eurokinissi