Ραφήνα: Παραδόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στον φιλανθρωπικό αγώνα Παλαίμαχοι Τριγλίας – Λιμενικό (φωτό) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.1.23

Ραφήνα: Παραδόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στον φιλανθρωπικό αγώνα Παλαίμαχοι Τριγλίας – Λιμενικό (φωτό)


 Παραδόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο Ραφήνας τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στον πρόσφατο φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στους παλαιμαχους της Τριγλίας Ραφήνας και το Λιμενικό

Σε ανάρτηση τους οι παλαίμαχοι της Τριγλίας αναφέρουν:

Σήμερα επιβεβαιώθηκε ο σκοπός της ύπαρξης των παλαιμάχων του ΑΟ Τρίγλια Ραφήνας!!
Σήμερα έλαμψε η ανιδιοτέλεια, η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο, η αγάπη προς τον συνάνθρωπο!!!
Σήμερα, το όλοι μαζί μπορούμε, απέδωσε καρπούς!!

Σήμερα παραδόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο Ραφήνας, όλα τα υλικά αγαθά που μαζεύτηκαν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα παλαίμαχοι ΑΟ Τριγλία Ραφήνας – Λιμεναρχείο Ραφήνας και από την προσπάθεια του αδερφού συλλόγου,Συλλογος Τριγλιανων Ραφηνας με το 1ο Γυμνάσιο Ραφηνας,για την ενίσχυση του και για να μπορέσουν κάποιοι άνθρωποι να κάνουν γιορτές με αξιοπρέπεια!!!

Στην τελετή παράδοσης παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος του λιμενάρχη Ραφήνας Κατσούλη, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Μ. Βουδούρης, ο πρόεδρος του συλλόγου Τριγλιανων Ραφήνας Γιώργος Κικής και σαν εκπρόσωπος της ομάδος μας ο αρχηγός μας Δημήτρης Κόρακας!!!

Συνεχίζοντας την προσπάθειά μας με διάθεσή και προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο, ο επόμενος αγώνας θα είναι για την ενίσχυση και την αποκατάσταση της όρασης ενός συντοπίτη μας!!!

Καλή χρονιά σε όλους από τους παλαίμαχους του ΑΟ Τρίγλιας Ραφήνας!!