Εντοπισμός και διάσωση 41 ατόμων στη ν. Λέσβο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.8.23

Εντοπισμός και διάσωση 41 ατόμων στη ν. Λέσβο


 Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Περιπολικό πλοίο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΤΑΡΤΙ” κόλπου Γέρας ν. Λέσβου πνευστή ακυβέρνητη λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.


Στη θέα του πλοίου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. οι επιβαίνοντες προέβησαν σε ρίψη του εξωλέμβιου κινητήρα στα θάλασσα καθώς και στην καταστροφή των αεροθαλάμων της.


Άμεσα το πλήρωμα του Περιπολικού πλοίου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση 41 αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον λιμένα Μυτιλήνης και στη συνέχεια στο χώρο καραντίνας Κ.Υ.Τ. Καρά Τεπέ “ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ”.


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ η πνευστή λέμβος βυθίστηκε.

Σχετικές εικόνες

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΛΕΜΒΟΣΜΥΤΙΛΗΝΗ ΛΕΜΒΟΣ_

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.