Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας τιμούν τους πεσόντες στον τορπιλισμό της «Έλλης» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.8.23

Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας τιμούν τους πεσόντες στον τορπιλισμό της «Έλλης»


 «Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Ορθοδοξία, που εορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου, αλλά και για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, που τιμούν τους πεσόντες στον τορπιλισμό της "Έλλης", στις 15 Αυγούστου 1940, στην Τήνο, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νίκος Δένδιας.


«Μια στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας μας, η οποία, σε συνδυασμό με το έπος του "Όχι" που ακολούθησε, υπενθυμίζει την ανεπιφύλακτη στάση της Ελλάδας στις κρίσιμες στιγμές, για την υπεράσπιση της εδαφικής της ακεραιότητας», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας , σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που συμπίπτει με την 83η επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη» στο λιμάνι της Τήνου.


Παράλληλα ο κ. Δένδιας διαβεβαιώνει ότι «στο δρόμο αυτό πορεύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και σήμερα. Με τη στήριξη του ελληνικού λαού, σε πνεύμα αυτοπεποίθησης και εθνικής ενότητας». «Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες», καταλήγει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας.

Πηγή