Καιρίδης από Λέσβο: “Το Λιμενικό φυλάει Θερμοπύλες” - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.8.23

Καιρίδης από Λέσβο: “Το Λιμενικό φυλάει Θερμοπύλες”


 «Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου είναι πάντα δίπλα στις προσπάθειες των ανδρών και γυναικών του Ελληνικού Λιμενικού απέναντι σε διάφορους κακόπιστους και διάφορα κακόβουλα σχόλια που έγιναν με αφορμή τη μεγάλη τραγωδία που ζήσαμε στην Πύλο», είπε στις δηλώσεις του ο Υπουργός

«Το Λιμενικό φυλάττει Θερμοπύλες» τόνισε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης χτες το απόγευμα μετά την επίσκεψή του στο ΠΑΘ 080 «Άγιος Ευστράτιος» στο λιμάνι της Μυτιλήνης.  Ο ίδιος σχολίασε την αύξηση των ροών τόνισε ότι «βρισκόμαστε σε απόλυτη εγρήγορση και παίρνουμε τα μέτρα μας» ενώ τόνισε ότι τα δουλεμπορικά κυκλώματα έχουν εντείνει την πίεση στα θαλάσσια σύνορα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.