ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: Ετοιμαστείτε, 2 τυχερές οικογένειες πάνε ΥΔΡΑ-ΠΟΡΟ-ΑΙΓΙΝΑ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.4.19

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: Ετοιμαστείτε, 2 τυχερές οικογένειες πάνε ΥΔΡΑ-ΠΟΡΟ-ΑΙΓΙΝΑ


Λάβε μέρος στην κλήρωση της ΕΟΠΑΛΣ και κέρδισε, για 2 οικογένειες μια μονοήμερη εκδρομή με την Athens Day Cruise για ΥΔΡΑ - ΠΟΡΟ - ΑΙΓΙΝΑ

Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός!!!

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των κληρώσεων μας η Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ. είναι στην ευχάριστη  θέση να σας ανακοινώσει άλλη μια προσφορά για 2 οικογένειες (ή και μόνο ενήλικες)  συναδέλφων μας που θα έχουν την ευκαιρία να πάνε μαζί μια απίστευτη μονοήμερη με τα πολυτελή γιοτ  της ATHENS DAY CRUISE.

Η προσφορά- κλήρωση ισχύει για τα εν ενεργεία στελέχη του Λιμενικού Σώματος με βασική προϋπόθεση των παρακάτω .

1.       Να είσαστε εν ενεργεία στέλεχος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου και αν υπηρετείτε.
2.       Να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα κλήρωσης  που ακολουθεί.
3.       Να κάνετε κοινοποίηση του συνδέσμου της κλήρωσης, στον λογαριασμό σας στο Facebook ή και στο VIBER σε συναδέλφους .


Ετοιμαστείτε λοιπόν, οργανώστε την παρέα σας και…. φύγαμε!!!

Δημιουργούμε μαζί σας στιγμές ξενοιασιάς και διασκέδασης που τόσο έχουμε ανάγκη με τους εξοντωτικούς ρυθμούς που ζούμε. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης  και μοιραζόμαστε αναμνήσεις και εμπειρίες.

Η κλήρωση της μονοήμερης εκδρομής για τις  δυο τυχερές  οικογένειες  θα γίνει  στις 06 Μαΐου του 2019 με την χρήση ηλεκτρονικής online κληρωτίδας.

Η Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ. έχει σκοπό να γίνονται κληρώσεις ταξιδιών, ανά  τακτά χρονικά διαστήματα, για όλους τους δικαιούχους των παροχών της. (Σε πρώτη φάση μόνο για τους εν ενεργεία για λόγους διασφάλισης της διαδικασίας.)

Και τα καλύτερα….έρχονται!!!
Πηγή :  http://eopals.blogspot.com/

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΜΗ