Συνελήφθη η γυναίκα που είχε διαφύγει στην επιχείρηση του Λιμενικού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.4.19

Συνελήφθη η γυναίκα που είχε διαφύγει στην επιχείρηση του Λιμενικού

Μια από τις δύο γυναίκες που είχαν διαφύγει από το διαμέρισμα στο οποίο την περασμένη εβδομάδα εκτυλίχθηκε η επιχείρηση-φιάσκο του Λιμενικού στα Εξάρχεια, συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ., κατά την σημερινή επιχείρησή της στην περιοχή. Πρόκειται για την Ελληνοαυστραλή που είχε ξεφύγει κατά την έφοδο των ανδρών του Λιμενικού στο διαμέρισμα που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού. 

Η γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί σε ένα από τα υπό κατάληψη κτίρια, στα οποία πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας και συνελήφθη. Συνολικά, έγιναν 103 προσαγωγές προσφύγων, που διέμεναν στις καταλήψεις, ενώ συνελήφθησαν δύο Ελληνες, οι οποίοι φαίνεται πως οδηγούσαν τους πρόσφυγες στα συγκεκριμένα κτίρια. 

Τρεις ακόμα συλλήψεις στα Εξάρχεια 

Την ίδια στιγμή, σε άλλη επιχείρηση, στην πλατεία Εξαρχείων, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, ηλικίας 24 και 40 ετών και μια 23χρονη ομοεθνής τους, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1.750 γραμμαρίων. Ειδικότερα, 188 συσκευασίες, με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 410 γραμμαρίων, έτοιμες προς πώληση και συσκευασία με την ίδια ναρκωτική ουσία βάρους 1.340 γραμμαρίων. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 2.025 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Πηγή: Protagon.gr