Υπογραφή συμφωνίας εξουσιοδότησης μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού ‘Πολωνικός Νηογνώμονας Α.Ε.’ (‘Polski Rejestr Statków S.A.’) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.4.19

Υπογραφή συμφωνίας εξουσιοδότησης μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού ‘Πολωνικός Νηογνώμονας Α.Ε.’ (‘Polski Rejestr Statków S.A.’)

Υπεγράφη την 16/04/2019 μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που εκπροσωπήθηκε από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη, κατόπιν εξουσιοδότησης από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού ‘Πολωνικός Νηογνώμονας Α.Ε.’ (‘Polski Rejestr Statków S.A.’), με έδρα την Πολωνία, o οποίος εκπροσωπήθηκε από τους νομίμους εκπροσώπους αυτού (μητρικής εταιρείας), κ. Andrzej Madejski και κ. Dariusz Rudzinski, συμφωνία εξουσιοδότησης, που διέπει την ανάθεση σε Αναγνωρισμένο Οργανισμό υπηρεσιών προβλεπόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία, για πλοία που φέρουν την Ελληνική Σημαία, καθώς και τις εταιρείες αυτών.
   Κατά την υπογραφή της ως άνω συμφωνίας παρέστη η Πρέσβειρα της Πολωνίας στην Ελλάδα κα Anna Barbarzak.