3 Χρόνια χωρίς τον Παναγιώτη. 2ο Τουρνουά Παλαιμάχων «Παναγιώτης Κυμούρης» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.4.19

3 Χρόνια χωρίς τον Παναγιώτη. 2ο Τουρνουά Παλαιμάχων «Παναγιώτης Κυμούρης»

Τιμούν την μνήμη του αδικοχαμένου Λιμενικού
Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η τοπική κοινωνία θα τιμήσει την μνήμη του Παναγιώτη Κυμούρη, του Λιμενικού που την Μεγάλη Εβδομάδα, 3 χρόνια πριν, έχασε την ζωή του από καρδιακό επεισόδιο.

Φίλοι και συνάδελφοι θα συμμετάσχουν στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου που έχει το όνομά του και θα γίνει προς τιμήν του και φέτος, όπως ακριβώς και ένα χρόνο πριν. Το τουρνουά θα διεξαχθεί αύριο Μεγάλο Σάββατο, στις 11:00, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, με τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος να είναι ο Σύλλογος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Λέσβου, οι παλαίμαχοι του Παλλεσβιακού, της Γέρας, της Αγιάσου, της Καλλονής και η ομάδα του Λιμενικού Σώματος. Επίσης, στο γήπεδο, κατά την διάρκεια του τουρνουά, θα υπάρχει κινητή μονάδα για την λήψη δείγματος σάλιου και μυελού των οστών, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Φετινό «σύνθημα» του τουρνουά είναι το «παίζουμε για τον δικό μας Κυμ», τον Παναγιώτη, έναν άνθρωπο χαμογελαστό και αγαπητό από όλους, που είχε προσφέρει τα πάντα στην δουλειά του και αγαπούσε και το ποδόσφαιρο, με το οποίο είχε ασχοληθεί ερασιτεχνικά. Τέλος, υπάρχει και ένα αίτημα από τους διοργανωτές, η μονάδα αιμοδυναμικής στο Βοστάνειο Νοσοκομείο να μετονομαστεί και να πάρει το όνομα του Παναγιώτη Κυμούρη.