Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : Χριστουγεννιάτικη εορτή για τα Στελέχη του Κ/Λ Ηγουμενίτσας για την στήριξη του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ». - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.12.19

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : Χριστουγεννιάτικη εορτή για τα Στελέχη του Κ/Λ Ηγουμενίτσας για την στήριξη του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΒορειοΔυτικής Ελλάδας διοργάνωσε χθες Χριστουγεννιάτικη εορτή για τα παιδιά ,αλλά και τους μεγάλους, των Στελεχών που υπηρετούν στο ΚΛ Ηγουμενίτσας,γιορτή η οποία όμως ήταν αφιερωμένη στον Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ» και στα παιδάκια που είναι πραγματικοί ΗΡΩΕΣ της ζωής και παλεύουν καθημερινά για το υπέρτατο αγαθό της.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τα μαγικά του Μάγου Αλέξανδρου,χορέψαν Ζούμπα υπό την καθοδήγηση του Πέτρου και παρέλαβαν αναμνηστικές κούπες με ζαχαρωτά από τον Άγιο Βασίλη ο οποίος φέτος ήρθε μηχανόβιος...


Εφέτος διαλέξαμε ως Ένωση αντί δώρων για τα παιδάκια μας, να διαθέσουμε αντ´αυτού ένα ποσό στον Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ» για τα παιδάκια που πραγματικά τα χρειάζονται,στα παιδάκια που καθημερινά παλεύουν και αγωνίζονται.

Διαλέξαμε ,μέσω αυτής της κίνησής μας,να διαθέσουμε ,μέσω της  ΦΛΟΓΑΣ, στα παιδάκια αυτά λίγες στιγμές χαράς και αγάπης, λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς.Διαλέξαμε με αυτό τον τρόπο να τους πούμε έναν μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και να τους δώσουμε κουράγιο για τον μεγάλο αγώνα τους και να τους ευχηθούμε να βγουν ΝΙΚΗΤΕΣ.