Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου ο Υφυπουργος Ναυτιλίας κ. Γιάννης Παππάς(φωτο) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.8.23

Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου ο Υφυπουργος Ναυτιλίας κ. Γιάννης Παππάς(φωτο)


 Με στελέχη του Λιμενικού συναντήθηκε στη Ρόδο ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Παππάς, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα αλλά και το έργο της υπηρεσίας. Σε ανακοίνωσή του που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Παππάς αναφέρει τα εξής:

“Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου σήμερα, συνάντησα τα στελέχη του Λιμενικού μας και τα πληρώματα σκαφών που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη διαφύλαξη των συνόρων και την προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Συζήτησα μαζί τους για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία καθώς και για το έργο και την αποστολή του Σώματος σε ό,τι αφορά τα νησιά μας.
Ευχαρίστησα όλες τις γυναίκες και τους άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, για την άρτια εκτέλεση των καθηκόντων τους, που είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή έκβαση της μεγαλύτερης επιχείρησης εκκένωσης, που έχει διενεργηθεί από θαλάσσης στη χώρα, κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στη Ρόδο.
Είναι αξιοσημείωτη η συμμετοχή όλης της δύναμης του Λιμεναρχείου, σε συνεργασία με τα 58 ημερόπλοια και ιδιωτικά σκάφη, στην επιχείρηση εκκένωσης.
Ευχαρίστησα τους επιχειρηματίες για τη διάθεση των σκαφών στην επιχείρηση και μετέφερα την επιθυμία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Miltiadis Varvitsiotis και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αντιναυάρχου Λ.Σ Γιώργου Αλεξανδράκη, για συνάντηση μαζί τους στο κοντινό μέλλον.”
Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα και γάμος
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, το Οβάλ Γραφείο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, πλεούμενο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα