«Άπλωσα την δική μου ξαπλώστρα»: «Γροθιά στο στομάχι» η φωτογραφία πυροσβέστη που κοιμάται σε καμένη γη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.8.23

«Άπλωσα την δική μου ξαπλώστρα»: «Γροθιά στο στομάχι» η φωτογραφία πυροσβέστη που κοιμάται σε καμένη γη


 Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η φωτογραφία που δημοσίευσε ένας πυροσβέστης και αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο τις συνθήκες που βιώνουν αυτή την περίοδο όσοι βρίσκονται στο Πυροσβεστικό Σώμα. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο πυροσβέστης Μίλτος Δεληγιώργης, φαίνεται ο ίδιος να έχει κάνει «στρώμα» την μάνικα πυρόσβεσης και να έχει ξαπλώσει πάνω προκειμένου να ξεκουραστεί λίγο ύστερα από ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στην Ιτέα, στον Έβρο.


«Μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, άπλωσα την δική μου ξαπλώστρα. Εσύ όταν βρεις θέση στην άμμο έλα να σου δώσω και την δική μου πετσέτα, γιατί μάλλον δεν θα την χρειαστώ φέτος. 05/08/2023» έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.


Ο πυροσβέστης Μίλτος Δεληγιώργης ένας από τους δεκάδες πυροσβέστες που βρέθηκαν στα πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν στο Αρίστηνο και στην Ιτέα του Έβρου κατά την χθεσινή (05/08) μέρα.


Μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλογες,άπλωσα την δική μου ξαπλώστρα.Εσυ όταν βρεις θέση στην άμμο Έλα να σου δώσω και την δική μου πετσέτα,γιατί μάλλον δεν θα την χρειαστώ φέτος. 05/08/2023

Posted by Μιλτος Δεληγιωργης on Saturday, August 5, 2023

Πηγή