Εγκαίνια του γραφείου της ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στη Μαρίνα Πάτρας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.6.19

Εγκαίνια του γραφείου της ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στη Μαρίνα Πάτρας


Το ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 και ώρα 20:30΄ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γραφείου της ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στη Μαρίνα Πάτρας πλησίον Ιστιοπλοϊκού Ομίλου.


Ο χώρος των εγκαινίων ήταν κατάμεστος από συναδέλφους εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την στήριξη τους στο σωματείο. Δυναμικό παρόν έδωσαν πολλοί συνταξιούχοι συνάδελφοι όπου μιλώντας εκ μέρους τους ο Αργυρής Μαυρογιάννης (πρώην συνδικαλιστής) έδωσε συγχαρητήρια στο προεδρείο για την προσπάθεια και για την ολοκλήρωση του ονείρου όπως είπε.

Από την πλευρά του πρόεδρος της Ένωσης ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ Χαράλαμπος, αφού ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους δήλωσε μεταξύ άλλων: Η Ένωσή μας, η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ δημιουργήθηκε το 2017 και σήμερα έχει το δικό της σπίτι. Το σπίτι μας αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος σκέψης, δράσης, διαπραγμάτευσης για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων για προστασία των μελών μας από παραβιάσεις νόμων και κανονισμών από διάφορα επίπεδα Διοίκησης, για προαγωγή των θεσμικών, οικονομικών, κοινωνικών, ασφαλιστικών και εργασιακών συμφερόντων και δικαιωμάτων τους, καθώς και για ανάπτυξη συναδελφικών δεσμών μεταξύ του προσωπικού. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που μας βοήθησαν να τολμήσουμε και να φέρουμε σε πέρας το όνειρο πολλών για ίδρυση σωματείου Λιμενοφυλάκων. Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ για την συνεχή στήριξη στην προσπάθεια μας αυτή.

Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δημοτική αρχή Πατρας όπου μας παραχώρησε τον χώρο, ιδιαίτερα στον Δήμαρχο Πατρέων κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗ Κωνσταντίνο για τη στήριξη και την βοήθεια του, να τον συγχαρώ για την μεγάλη του επιτυχία στις πρόσφατες εκλογές και του εύχομαι υγεία δύναμη για να συνεχίσει το έργο του για το καλό της Πάτρας και των κάτοικων της.

Ευχόμαστε καλή αρχή στο δύσκολο έργο σας  και φυσικά όπου υπαρχει παρακμή πάντα υπαρχει ο ήλιος που φέρνει την ελπίδα.