Η μεθοδική δουλειά των Λιμενικών αποδίδει "καρπούς" - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.6.19

Η μεθοδική δουλειά των Λιμενικών αποδίδει "καρπούς"


Καίρια χτυπήματα σε πολλές μορφές εγκληματικότητας επιφέρουν οι αδιάλειπτοι και συστηματικοί έλεγχοι που διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, κατά τον απόπλου και κατάπλου των επιβατικών οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι της πόλης.
Αξιοσημείωτα αποτελέσματα για το τρέχον έτος είναι:

-η πάνω από 55,5 κιλά κατασχεθείσα ποσότητα κάνναβης, 

-τα 32 και πλέον κιλά χύμα καπνού

-τα πάνω από 233 κιλά καπνού ναργιλέ που συνοδεύονται με περισσότερα από 1.700 πακέτα τσιγάρων και 600 συσκευασίες καπνού. 
“Εκτός από αυτούς τους ελέγχους, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου έχει μεγάλη δράση στους αλιευτικούς ελέγχους, ιδιαίτερα στο κομμάτι της επαγγελματικής αλιείας. Όταν διαπιστώνεται η παράνομη αλιευτική δραστηριότητα, επιβάλλονται οι κυρώσεις ανάμεσα στις οποίες είναι η κατάσχεση του αλιεύματος που υπάρχει επάνω στο σκάφος”, δήλωσε ο Λιμενάρχης Ηρακλείου Αντιπλοίαρχος (ΛΣ) Ευθύμιος Δουβής. 
Η μεθοδική δουλειά των Λιμενικών αποδίδει "καρπούς"
Ο κ.Δουβής
Για το τρέχον έτος, πάνω από 3 τόνοι αλιευμάτων έχουν κατασχεθεί από το Γραφείο Αλιείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, “γεγονός” που, όπως σχολιάζει ο Λιμενάρχης Ηρακλείου, “δείχνει ότι ακολουθούνται συστηματικές και ενδεικνυόμενες μέθοδοι για τον έλεγχο και αυτής της δραστηριότητας στη θάλασσα”.

Του Αντώνη Παντινάκη  https://www.cretalive.g