Επίσκεψη Υποδιοικητών Διοίκησης & Υποστήριξης της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας της Κύπρου στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.6.19

Επίσκεψη Υποδιοικητών Διοίκησης & Υποστήριξης της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας της Κύπρου στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποίησαν την 27-06-2019 οι Υποδιοικητές Διοίκησης και Υποστήριξης Αστυνόμος Β΄ Ανδρέας Συμεού και Αστυνόμος Β΄ Σταύρος Ιακωβίδης  αντίστοιχα, όπου και συναντήθηκαν με τον Αρχηγό του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Σταμάτιο Ράπτη. 
 
Από ελληνικής πλευράς στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Α’ Υπαρχηγός του Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Διευθυντής του Κλάδου Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Υποναύαρχος Λ.Σ. κ. Αναστάσιος Βαρελάς και λοιπά επιτελικά στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των Υποδιοικητών έγινε μια σύντομη παρουσίαση της δομής και της αποστολής του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, του συστήματος προσλήψεων και προαγωγών των στελεχών του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ παράλληλα συζητήθηκαν θέματα ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας των δύο Σωμάτων. 
 
Ακολούθησε επίσκεψη των ανωτέρω στελεχών στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, όπου τους έγινε μια σύντομη παρουσίαση για την οργάνωσή του και για τον τρόπο λειτουργίας του.