Η ΠΕΑΛΣ πάει στο Colour Day Festival στις 29 & 30 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.6.19

Η ΠΕΑΛΣ πάει στο Colour Day Festival στις 29 & 30 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ

Σας γνωρίζουμε ότι η ΠΕΑΛΣ εξασφάλισε 250 εισιτήρια (βραχιόλια εισόδου) για δωρεάν είσοδο των μελών της και των οικογενειών τους σε ένα διήμερο γεμάτο χρώμα, μουσική και εντυπωσιακά acts εμπνευσμένα από την αισθητική, την μαγεία και το μυστήριο του τσίρκου.


Κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα βρίσκονται σε ένα μεγαλειώδες stage με μια τεράστια, κινούμενη ρόδα luna park, για να παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό show διεθνών προδιαγραφών!

Περισσότεροι από 40 performers - τραγουδιστές, bands και djs από την εγχώρια και διεθνή σκηνή, είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σάββατο 29 Ιουνίου: Παίξε με ατέλειωτη χρωματιστή σκόνη, ζωγράφισε τον ουρανό της Αθήνας σε ομαδικές ρίψεις και κάνε τους φίλους ... να μην γνωρίζονται από το χρώμα.

Κυριακή 30 Ιουνίου: Για πρώτη φορά το Colour Day Festival στήνει στην σκηνή τεράστια κανόνια που εκτοξεύουν χρωματιστό αφρό με στόχο τους ΕΣΕΝΑ! Μπες και εσύ σε ένα επικών διαστάσεων foam party με dance, rap και trap ρυθμούς.

Τα μέλη της ΠΕΑΛΣ μπορούν να παραλαμβάνουν τα βραχιόλια εισόδου (με σειρά προτεραιότητας) στο Γραφείο της ΠΕΑΛΣ (Γρ. 18 εντός κτιρίου ΥΝΑΝΠ) από την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 έως και την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και από ώρας 09:00 - 13:00.

Το εισιτήριο είναι ενιαίο και ισχύει για την είσοδο 
και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ!

Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ          Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ


www.peals.gr