Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. και το Ekdromi.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους για να έχουν τα στελέχη του Λ.Σ. οικονομικές και ποιοτικές διακοπές - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.6.19

Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. και το Ekdromi.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους για να έχουν τα στελέχη του Λ.Σ. οικονομικές και ποιοτικές διακοπές


Είναι πλέον γεγονός.

Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. και το Ekdromi.gr  ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό όλων των στελεχών του Λιμενικού Σώματος , των εν  αποστρατεία συναδέλφων μας και των πολιτικών υπαλλήλων του Υ.ΝΑ.Ν.Π. Ξεκινάμε και επίσημα πλέον την συνεργασία μας με σκοπό τις πιο οικονομικές και ποιοτικές εκδρομές σε όλη την Ελλάδα,  που μόνο το Ekdromi.gr (ένα από τα μεγαλύτερα Site)  μπορεί να μας προσφέρει.

Η χρήση  της υπηρεσίας είναι απλή και εύκολη. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί, και εμείς θα σας στείλουμε έναν μοναδικό κωδικό. Με αυτόν τον κωδικό μας ανοίγονται  οι πύλες του Ekdromi.gr παρέχοντας, ειδικά για εμάς,  ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις.



Ο ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. είμαστε όλοι μας,
τα  καλύτερα...ήρθαν!!!


Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


www.symels.gr