Ένωση Λιμενοφυλάκων: Καταγγελία άνισης αλλά και προσβλητικής συμπεριφοράς σε βάρος συναδέλφων μας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.6.19

Ένωση Λιμενοφυλάκων: Καταγγελία άνισης αλλά και προσβλητικής συμπεριφοράς σε βάρος συναδέλφων μας

Το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά άνισης αλλά και προσβλητικής συμπεριφοράς σε βάρος συναδέλφων μας από ορισμένους βαθμοφόρους  οι οποίοι έχουν επιδείξει όχι μόνο αντισυναδελφική αλλά και συνεχή σκληρή συμπεριφορά με απώτερο σκοπό να προκαλέσουν την πειθαρχική και ποινική τους δίωξη.


Ως συνδικαλιστικός φορέας καλούμε τα μέλη μας, και όχι μόνο αυτά, να μας ενημερώνουν όταν βιώνουν στο χώρο εργασίας περιστατικά στα οποία υποβόσκει ο εκφοβισμός και οι βίαιες συμπεριφορές.



Θεωρούμε αδιανόητο να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε Υπηρεσίες και το αίσθημα του δικαίου και της ασφάλειας να μην υφίσταται στην καθημερινότητα των συνάδελφων.



Δεν πρόκειται να μείνουμε απαθείς απέναντι σε όποιον θεωρεί ότι μπορεί να λειτουργεί ως «κράτος εν κράτη» και να ενεργεί μεθοδεύσεις και πρωτοφανείς απειλές. Ο φόβος και η τρομοκράτηση παραπέμπουν σε άλλες εποχές και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν το Λιμενικό Σώμα. Με μηδενική ανοχή θα προσφύγουμε καταγγέλλοντας, ονομαστικά πλέον τους υπαίτιους τέτοιων περιστατικών, σε κάθε θεσμικό όργανο και αν χρειαστεί και στη Δικαιοσύνη."

                                                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ        


                    ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ    ΤΣΙΟΝΑΚΑΣ ΘΩΜΑΣ