Γιώργος Σφακιανάκης : Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αττική. Τα παιδιά των συναδέλφων δικαιούνται μια θέση στις κατασκηνώσεις. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.6.19

Γιώργος Σφακιανάκης : Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αττική. Τα παιδιά των συναδέλφων δικαιούνται μια θέση στις κατασκηνώσεις.

Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούμε το γεγονός τόσα χρόνια με τις παιδικές κατασκηνώσεις όπου για ακόμα μια χρόνια στο ίδιο έργο θεατές!

Σε ένα έργο όπου τα παιδιά των Λιμενικών να μην έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν δωρεάν σε παιδικές κατασκηνώσεις όπου τα έξοδα να καλύπτονται από τον ασφαλιστικό μας φορέα. Παρακολουθούμε εδώ και πολλά χρόνια ότι είμαστε από τους μοναδικούς κλάδους που δεν μας καλύπτουν τα έξοδα για τα παιδιά μας όσο αφορά τις κατασκηνώσεις.

Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στην επαρχία διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα όπως στην Αττική όπου ο Δήμος αλλά και άλλες υπηρεσίες φιλοξενούν τα παιδιά των συναδέλφων μας. Εδώ θέλω να τονίσουμε για ακόμα μια φορά ότι ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι μόνο η Αττική.

Είναι ένα θέμα που μας προβληματίζει και πρέπει επιτέλους να δοθεί λύση μέσα και από το Λ.Α.Π. όπου έχει συζητηθεί σε Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Τα παιδιά των Λιμενικών δεν είναι παιδιά άλλης κατηγορίας, είναι παιδιά που θέλουν και αυτά,να παίξουν, να διασκεδάσουν, να τρέξουν, όπως όλα.

Γιώργος Σφακιανάκης 
Πρόεδρος Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρητης και Αντιπρόεδρος Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. θεμάτων ειδικών μονάδων