113 νέα περιπολικά για την ΑΔ Αθήνας και Θεσσαλονίκης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.12.21

113 νέα περιπολικά για την ΑΔ Αθήνας και Θεσσαλονίκης


 Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος παρέστη στην παράδοση 113 νέων περιπολικών που εντάσσονται στο στόλο της Άμεσης Δράσης σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Η παραλαβή των νέων οχημάτων έγινε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο Μαρκόπουλο παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνου Τσουβάλα και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη. Το κόστος αγοράς των περιπολικών καλύφθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας.


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα η Ελληνική Αστυνομία παραλαμβάνει άλλα 113 περιπολικά τα οποία θα διατεθούν στην Άμεση Δράση, στο λεκανοπέδιο Αττικής και στη Θεσσαλονίκη. Θα βοηθήσουν τους αστυνομικούς μας να κάνουν ακόμα καλύτερα τη δουλειά τους, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες με τους τέσσερις αστυνομικούς που έσωσαν μία γυναίκα την τελευταία στιγμή στη Θεσσαλονίκη και με τη σύλληψη οκτώ ατόμων για ναρκωτικά στο Ζεφύρι και στα Λιόσια. Υπάρχουν και δεκάδες άλλες περιπτώσεις σ’ όλη τη χώρα που αποδεικνύουν ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι εδώ για την ασφάλεια όλων των πολιτών» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.





Στη συνέχεια ο Υπουργός αναφέρθηκε και στη δράση της Ελληνικής Αστυνομίας την εορταστική περίοδο σχετικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του covid- 19:

«Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν πολύ πιο ισχυρά τα μέτρα ασφαλείας για τους πολίτες καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 10.000 αστυνομικοί, άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας θα είναι εδώ για να συνδράμουν στα μέτρα τάξης και ασφάλειας και ασφαλώς στα μέτρα προφύλαξης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Ας τους διευκολύνουμε να κάνουν τη δουλειά τους. Ας πάρουμε κι εμείς μέτρα για την υγεία όλων μας ας τηρήσουμε τα μέτρα που μας ζητάει η πολιτεία».

Πηγή