Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την γιγαντιαία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών στην θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά ν. Πάρου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.12.21

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την γιγαντιαία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών στην θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά ν. Πάρου


 Συνέχεια ενημέρωσης:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Τήνου από το Α.Τ. Τήνου ότι στη θαλάσσια περιοχή ''ΚΙΟΝΙΑ'' ν. Τήνου έχει εντοπιστεί σορός άνδρα.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, τα οποία, με τη συνδρομή προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ανέσυραν τη σορό του άνδρα από τη θάλασσα.

Ο ανωτέρω, ύψους περίπου 1,80μ. και ηλικίας περίπου 30ετών με καστανή κοντή κόμη, ήταν ενδεδυμένος με παντελόνι τζιν χρώματος μπλε, δερμάτινη μαύρη ζώνη, μαύρα αθλητικά υποδήματα και κάλτσες χρώματος γκρι, δύο κοντομάνικες μπλούζες (t-shirt) χρώματος γκρι η εσωτερική και χρώματος μαύρου η εξωτερική, ενώ έφερε δακτυλίδι χρώματος λευκόχρυσου στον παράμεσο του δεξιού χεριού και σύμφωνα με προφορικές μαρτυρίες διασωθέντων πρόκειται για άνδρα που βρισκόταν στο σκάφος του εν θέματι περιστατικού.

Από το Λιμεναρχείο Τήνου που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.