Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά και καπνικά προϊόντα στη Νίκαια Αττικής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.12.21

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά και καπνικά προϊόντα στη Νίκαια Αττικής


 Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 23, 28 και 29 ετών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, για παράβαση του Ν. 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών), του Ν. 2960/01 (Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας) καθώς και του Ν. 4410/2016 σε συνδυασμό με το άρθρο 47 του Π.Κ. (Συνέργεια).

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα εντός οικίας στην περιοχή της Νίκαιας Αττικής, όπου διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί κατείχαν από κοινού τα κάτωθι:

-δύο (02) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 0,6gr και 0,7gr αντίστοιχα,

-τέσσερις χιλιάδες ογδόντα ένα (4.081) πακέτα τσιγάρων, διαφόρων επωνυμιών και

-τετρακόσιες δεκαέξι (416) συσκευασίες καπνού, διαφόρων επωνυμιών, των 50 gr. έκαστη.

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω καπνικά προϊόντα δεν έφεραν την ένσημη ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και καπνικών προϊόντων.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.