Έφτασε στην Σαμοθράκη το υπερσύγχρονο πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.12.21

Έφτασε στην Σαμοθράκη το υπερσύγχρονο πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού


 Έφτασε χθες στην Σαμοθράκη  και τέθηκε στην διάθεση του Λιμενικού, το υπερσύγχρονο πλωτό ασθενοφόρο, που θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού και με αυτό θα γίνονται πλέον οι διακομιδές των ασθενών.



Πρόκειται για ένα από τα 5 υπερσύγχρονα τέτοια σκάφη που απέκτησε το Λιμενικό. Έχει μήκος 12 μέτρα και ειδικό σύγχρονο σχεδιασμό, με απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό, ώστε να μπορεί να μεταφέρει ασθενείς που χρήζουν άμεσης ιατρικής βοήθειας.



Γαλατούμος: Ήταν δέσμευση και έγινε πράξη. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο που το ενέταξε στο ΕΣΠΑ


Ο δήμαρχος Νίκος Γαλατούμος, που με την δημοτική του αρχή συνεχίζει τις αποτελεσματικές κινήσεις για επίλυση των προβλημάτων και βελτίωση της κατάστασης στο νησί, με ανάρτηση του επεσήμανε ότι μια ακόμα δέσμευση του έγινε πράξη και ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν στον ερχομό του υπερσύγχρονου σκάφους.

“Ήταν δέσμευση και έγινε πράξη! Η έλευση ενός υπερσύγχρονου πλωτού ασθενοφόρου στο νησί μας είναι γεγονός!! Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη κ.Χρήστο Μέτιο, που φρόντισε να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ .Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννη Πλακιωτάκη. Την τότε Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κυρία Χριστιάνα Καλογήρου και τον νυν Γενικό, κύριο Μανώλη Κουτουλάκη!!


Συνεχίζουμε λοιπόν την αναβάθμιση των υπηρεσιών του νησιού μας, δίνοντας βαρύτητα στο πολυτιμότερο αγαθό των πολιτών μας, την ΥΓΕΙΑ”.

Πηγή