Επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μονάδες και φυλάκια του Δ΄ Σώματος Στρατού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.12.21

Επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μονάδες και φυλάκια του Δ΄ Σώματος Στρατού


 Μονάδες, σχηματισμούς και επιτηρητικά φυλάκια (ΕΦ) της ζώνης ευθύνης του Δ Σώματος Στρατού (Δ Σ.Σ) επισκέπτεται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος για την ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε μεταξύ άλλων τα ΕΦ Διλόφου και ΕΦ 1.


Μιλώντας προς το προσωπικό υπενθύμισε τα περυσινά γεγονότα (σ.σ. στον Έβρο) οπότε οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με τη συμβολή, την αρωγή και τη συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα απέκρουσαν μια μεγάλη απειλή. Παράλληλα αναφέρθηκε στην περαιτέρω ισχυροποίηση των Ενόπλων Δυναμεων ενώ επανέλαβε ότι αυτό που ενδιαφέρει την Ελλάδα είναι η σταθερότητα, ειρήνη και ασφάλεια στην περιοχή. Τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ συνόδευε ο διοικητής του Δ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.


Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:


"Φρούριο Έβρος εδώ που αρχίζουν Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση.


Επισκέψεις σε Μονάδες & Σχηματισμούς ΕΔ για Ευχές Χριστουγέννων & Νέου Έτους.


Άοκνοι Φρουροί του Δ Σ.Σ μας κάνουν Υπερήφανους για Αποτροπή, Θωράκιση Ασφαλείας της Πατρίδας μας!


Εύχομαι σε όλους Υγεία & Δύναμη!


«ΤΩ ΞΙΦΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΜΟΝ ΛΕΛΥΣΘΑΙ»"

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.