Τι συζητήθηκε κατά τη συνάντηση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.7.23

Τι συζητήθηκε κατά τη συνάντηση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη


 Διαβάστε την ανακοίνωση
Μία ιδιαιτέρως εποικοδομητική και σε εξαιρετικό κλίμα συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη πραγματοποίησε η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Η Ομοσπονδία μας κατέθεσε το σύνολο των αιτημάτων μας τονίζοντας ότι αυτά καθορίστηκαν από το 24ο Συνέδριό μας, τον περασμένο Μάιο και εστιάσαμε σε ζητήματα, τα οποία έχουν νομοθετηθεί ωστόσο δεν έχουν μέχρι σήμερα εφαρμοστεί.

Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση και από την πλευρά του κ. Υπουργού αναγνωρίστηκε ο διαχρονικός ρόλος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το γεγονός ότι αποτελεί τον αντιπροσωπευτικότερο συνδικαλιστικό εκπρόσωπο του προσωπικού.

Ο κ. Υπουργός επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλα τα ζητήματα, που αναπτύξαμε και δεσμεύθηκε αφενός να λάβει σοβαρά υπόψη του τις προτάσεις μας και αφετέρου για κάθε πρωτοβουλία του αναφορικά με το προσωπικό να προηγείται διαβούλευση με την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Ζήτησε δε, δεδομένου ότι στόχος του είναι να εξευρεθούν οι αναγκαίες λύσεις, να υπάρξει στενή συνεργασία.

Με τη συνάντηση αυτή, η Ομοσπονδία μας ολοκλήρωσε την ενημέρωση της πολιτικής και φυσικής μας ηγεσίας για όλα τα θέματα, που απασχολούν τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Θα συνεχίσουμε με την ίδια επιμονή και την υπεύθυνη στάση μας και θα επανέλθουμε, έχοντας ως απώτερο σκοπό την επίτευξη των διεκδικήσεών μας.