Η εξαιρετική διαχείριση και ο επαγγελματισμός των εκπροσώπων Π.Σ., ΕΛ.ΑΣ. και ΛΣ-ΕΛΑΚΤ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.7.23

Η εξαιρετική διαχείριση και ο επαγγελματισμός των εκπροσώπων Π.Σ., ΕΛ.ΑΣ. και ΛΣ-ΕΛΑΚΤ


 Οι εκπρόσωποι τύπου Πυροσβεστικού Σώματος, Ελληνικής Αστυνομίας και Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής κλήθηκαν τα τελευταία 24ωρα να ανταπεξέλθουν σε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις μεταφέροντας με σαφήνεια πληροφορίες. 

Με τα τηλέφωνα να μην σταματούν να χτυπούν, τις ζωντανές συνδέσεις να είναι συνεχείς και τις επίμονες ερωτήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη οι τέσσερις αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου, Πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης και ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος, Τύπου Αντιπύραρχος Γιάννης Αρτοποιός εκτός από τις ανά τακτά χρονικά διαστήματα δηλώσεις που κάνουν από το Κέντρο Eπιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος καλούνται να απαντούν σε εκατοντάδες τηλεφωνήματα δημοσιογράφων, να έχουν επαφή με τα πύρινα μέτωπα και με τους Ανώτατους Αξιωματικούς του Σώματος ώστε να δίνουν πάντα σωστές και έγκυρες πληροφορίες για όσα συμβαίνουν στο πεδίο.


Ο Πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης

O Αντιπύραρχος Γιάννης Αρτοποιός

Η Αστυνόμος Α' Κωνσταντία Δημογλίδου τα τελευταία 24ωρα έχει αλλάξει γραφείο και βρίσκεται για αρκετές ώρες στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Π.Σ. ώστε να έχει εικόνα για όσα συμβαίνουν στα μέτωπα και τις ενέργειες που γίνονται από την Ελληνική Αστυνομία καθώς από την περασμένη Δευτέρα όταν και ξεκίνησαν οι φωτιές συνδράμει με κάθε τρόπο. Η κυρία Εκπρόσωπος όποτε κρίνεται αναγκαίο, προχωρά σε δηλώσεις ώστε να ενημερώνει για όσα σχετίζονται με την ΕΛΑΣ.. 


H Aστυνόμος Α' Κωνσταντία Δημογλίδου στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Π.Σ.


Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Πλωτάρχης Νίκος Αλεξίου ανέλαβε την ενημέρωση για τη συνδρομή του Σώματος που επικεντρώθηκε στις επιχειρήσεις διάσωσης ατόμων από παραλίες ενημερώνοντας για τις δυνάμεις που διατέθηκαν αλλά και τον τρόπο που εξελίχθηκαν οι διαδικασίες. 


O Πλωτάρχης Νίκος Αλεξίου

* θα ήταν άδικο να παραλείψουμε και τα στελέχη που εργάζονται στα γραφεία τύπου για την συνδρομή τους στη συλλογή πληροφοριών και την υπομονή τους στα διαδοχικά τηλεφωνήματα όπου θα πρέπει να γνωρίζουν και να απαντήσουν σε κάθε ερώτημα.