Τελετή ορκωμοσίας τριών (03) Υπαξιωματικών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.5.19

Τελετή ορκωμοσίας τριών (03) Υπαξιωματικών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Διονύσιου Τεμπονέρα και του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Σταματίου Ράπτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, η ορκωμοσία τριών (03) Κελευστών Λ.Σ. απευθείας κατάταξης ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας (01 Νοσηλεύτρια – 01 Εργοθεραπεύτρια – 01 Φυσικοθεραπεύτρια).

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στον αίθριο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, χοροστάτησε ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιά, κ.κ. Σεραφείμ, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νήφων Καπογιάννης, ενώ παρέστησαν επίσης, ο Α’ Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Β’ Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυρίου, καθώς και λοιποί Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, καλωσόρισε τα νέα στελέχη αναφέροντας τα εξής:

«Πανοσιολογιότατε του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς, κ.κ. Σεραφείμ, κύριε Γενικέ Γραμματέα, κύριε Αρχηγέ, κύριοι Υπαρχηγοί, άξια στελέχη, Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, κύριε Διοικητά της Σχολής, αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που σήμερα εντάσσονται στο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, τρεις γυναίκες, άξια στελέχη, όπως πιστεύω ότι θα εξελιχθούν, του ενδόξου Σώματος του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Απευθυνόμενος σε εσάς αγαπητές Υπαξιωματικοί του Υγειονομικού, θέλω να σας ευχηθώ να υπηρετήσετε το καθήκον σας με αφοσίωση και να ξέρετε ότι η προσφορά σας αναμένεται από τους συναδέλφους σας και συνολικότερα από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Είμαι βέβαιος ότι η ένταξή σας στο Υγειονομικό του Λιμενικού Σώματος και στα ναυτικά μας νοσοκομεία αποτελούν περαιτέρω ενίσχυση των παρεχομένων Υπηρεσιών στους άνδρες και γυναίκες που υπηρετούν στο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή και έχω την βεβαιότητα ότι με σταθερή και αταλάντευτη αναφορά θα υπηρετήσετε το καθήκον, θα υπηρετήσετε, εν τέλει, υπηρετώντας τους συναδέλφους σας άνδρες και γυναίκες και την ίδια την Πατρίδα.

Θέλω να σας συγχαρώ, να συγχαρώ και τις οικογένειές σας, τους γονείς σας που σας προτρέπω, και είμαι βέβαιος ότι το κάνετε, να τους αγαπάτε και να τους σέβεστε γι' αυτά τα οποία σας έχουν προσφέρει. Σας εύχομαι κάθε καλό. Εύχομαι να είναι ελλόγιμη η παρουσία σας στο ένδοξο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή. Κάθε καλό.»