Λ.Α. Μυκόνου: Πακιστανός ντίλερ κάνναβης στα δίχτυα του Λιμενικού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.5.19

Λ.Α. Μυκόνου: Πακιστανός ντίλερ κάνναβης στα δίχτυα του Λιμενικού

Ο Πακιστανός, κουβαλούσε στο σακίδιο του δύο σφραγισμένες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη τις οποίες είχε κρύψει μέσα σε ένα διπλωμένο τζιν συνολικού βάρους περίπου 160 γραμμαρίων
Πακιστανός ντίλερ που ταξίδεψε στη Μύκονο για να σπρώξει κάνναβη στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων, πιάστηκε στα δίχτυα του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Μυκόνου. 

Η σύλληψη του 28χρονου εμπόρου, έγινε χθες αργά το βράδυ, λίγο μετά τις 11 στο νέο λιμάνι. 

Τα κλιμάκια του γραφείου Ασφαλείας του λιμεναρχείου Μυκόνου που από τις αρχές της σεζόν έχουν καταστρώσει ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για να «μπλοκάρουν» τα κυκλώματα που αποβιβάζονται στο νησί για να σπρώξουν ναρκωτικά, με τη συνδρομή της Ugly εκπαιδευμένου λαγωνικού Κ9 εντόπισαν τον νεαρό ο οποίος ταξίδεψε από το λιμάνι της Ραφήνας με το πλοίο Θεολόγος Π., και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Και όπως διαπιστώθηκε κατά την έρευνα, έβγαλαν λαβράκι. 

Ο Πακιστανός, κουβαλούσε στο σακίδιο του δύο σφραγισμένες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη τις οποίες είχε κρύψει μέσα σε ένα διπλωμένο τζιν συνολικού βάρους περίπου 160 γραμμαρίων. Μάλιστα, τις είχε χωρίσει σε 11 ανισοβαρή σακουλάκια προκειμένου να είναι έτοιμα για «σπρώξιμο» στην πελατεία του. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα οδηγήθηκε στα δικαστήρια Σύρου ενώ τα ναρκωτικά εστάλησαν για εξέταση στη Χημική Υπηρεσία Σύρου.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα protothema.gr