Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ για τα αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΛΣ Αττικής - Πειραιά & Νήσων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.5.19

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ για τα αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΛΣ Αττικής - Πειραιά & Νήσων

Οι εκλογές της ΕΠΛΣ Αττικής τελείωσαν. Παρότι ακόμα εκκρεμεί η διαλογή των ψηφοδελτίων.
Το αποτέλεσμα βρήκε τους δυο συμμετέχοντες συνδυασμούς απόλυτα ισοδύναμους. Επειδή όμως η δημοκρατία απεχθάνεται το κενό εξουσίας έχει προβλέψει να υπάρχει πλειοψηφία έστω και με μια ψήφο. Όπως και έγινε.
Αρχικά αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για τις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες που κατέβαλα το προηγούμενο διάστημα για να υπάρξει ένα ήρεμο κλίμα χωρίς ακραίες αντιπαραθέσεις, όπως πραγματικά ταιριάζει στην ιδιότητα μας την οποία δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε, όπως αυτό συμφωνήθηκε και έγινε πράξη τόσο στη Γ.Σ όσο και στο μετέπειτα χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές.
Η παρακαταθήκη αυτή πρέπει να παραμείνει ζωντανή δείχνοντας το δρόμο για συγκλίσεις, προσθέσεις και πολλαπλασιασμούς και όχι αποκλίσεις, αφαιρέσεις και διαιρέσεις.
Ως πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ ευχαριστώ θερμά τους 2 επικεφαλής των εκλογικών συνδυασμών, οι οποίοι με τις ενέργειες τους λειτούργησαν θετικά για την αποφυγή άσκοπων εντάσεων και τις από κοινού συγκλίσεις για την διαδικασία όπου αυτό απαιτήθηκε.
Εύχομαι στο νέο Δ.Σ καλή επιτυχία στο έργο του και την προτροπή να αποτελέσει την απαρχή για ενίαια και αδιαίρετη εκπροσώπηση των συναδέλφων της Ένωσης.
Δριβάκος Γιώργος.
Πρόεδρος ΠΟΕΠΛΣ